+359885599522

Аквапарк Несебър – Забавление на всяка крачка.

Всеки милиметър в него е проектиран и изграден по най-високите съвременни стандарти за безопасност, с мисъл и внимание към най-малкия детайл, за да ви вдъхнови да се впуснете в незабравим водовъртеж от емоции: от прилив на адреналин, до пълен релакс.

Тук, сред красиви оазиси от естествена зеленина, ще откриете невероятно разнообразие от пързалки, басейни, реки и безкрайни възможности да се отпуснете качествено, да се усамотите в шатра, да се насладите на вкусна храна или питие, да станете част от паметно събитие и да се забавлявате истински през всяка секунда от посещението си.

Екшън АКВАПАРК Слънчев бряг

Елате Аквапарк Несебър с деца, сами, с приятели или с половинки и покорете безбройните предизвикателства на Аквапарк Несебър по пътя към върха на удоволствието! Тук ще се насладите на най-голямото в Европа разнообразие от водни пързалки, басейни, реки, трамплини и още милион вълнуващи причини да летите, да падате, да потъвате, да изплувате и да се впускате отново и отново в изживяването, наречено Аквапарк Несебър!

Целодневна Забава и Настроение

Знаем, че при толкова много чудеса за изживяване и атракции за изпробване енергията е най-ценният ви ресурс! Затова в Аквапарк Несебър ще откриете множество вълшебни кътчета, където да презаредите. Ресторантите за бързо хранене предлагат огромно разнообразие от вкусни ястия, а що се отнася до питиетата: имаме цели 5 бара, всеки с уникална идея и концепция. Сред тях е култовият Воден бар, потопен в най-големия ни и най-красив басейн с формата на пеперуда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

РЕЗЕЙРВИРАЙ СЕГА
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.