+359885599522

Добре дошли в Dolce Vita Residence!

 

Dolce Vita Residence“ е апартаментен комплекс в град Несбър, разположен на 30 метра от плажа. Създаден с много труд и желание да радва своите клиенти.

Тук всеки клиент се чувства като у дома си, а желанието да задоволим и най-капризните вкусове ни мотивира да работим все по усърдно

Град: Несебър
Адрес: ул. Кокалу 48 (Бившата ул.Иван Вазов)
Имейл: dolcevitanesebar@gmail.com
Телефон: +359885599522

Вашето Запитване

  Име :

  Email :

  Съобщение :

  Това, Което е Нужно Да Знаете

  Резервации

  Резервация на помещение е възможна директно в офиса на „Dolce Vita Residence“, по интернет на сайт: www.dolcevita-nessebar.com и по телефон 0885599522

  Цени и начин на плащане

  ``Dolce Vita Residence`` се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента. Цените в интернет страницата на ``Dolce Vita Residence`` се визуализират в парична валута лева с включени 9% ДДС, туристически данък. Общата дължима от клиента сума по резервацията се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и от актуалната ценова оферта за съответния период. Направена резервация се счита за гарантирана след авансово плащане до 2 дни на минимум 50% от сумата - IBAN 09STSA93000030010467, BICCODE: STSABGSF. Моля, да имате предвид, че резервации не се считат за гарантирани без предварително заплащане. Ползването на басейн, шезлонг и чадър е безплатно.

  Правила

  Молим Ви да пазите имуществото на хотела и да съблюдавате правилата за пожарна безопасност. Преди да излезете от стаята си, молим затваряйте прозорците, крановете за вода, изключете светлината и електроуредите. Гостът компенсира стойността на повреденото имущество в хотела в пълен размер в съответствие с вътрешните документи на хотела. Изнасянето и преместването на мебели от стаите не се разрешава. Пребиваването в хотела с домашни любимци не се разрешава. Забранено е пушенето в закритите помещения и стаи на комплекса.

  Политика на Пристигане и Заминаване

  Час на настаняване - след 14:00 ч. Освобождаване на стаите до 12:00 часа.

  Права и задължения на страните.

  ``Dolce Vita Residence`` се задължава да предостави стандартните туристически услуги, заплатени от Потребителя. ``Dolce Vita Residence`` има право да откаже приетата резервация, без да носи никаква отговорност, ако Потребителят не извърши плащанията в пълен размер в установените срокове. Потребителят се задължава: да заплати в установените срокове стойността на направената резервация; да спазва законите на Република България и Правилника за вътрешния ред.

  РЕЗЕЙРВИРАЙ СЕГА
  This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.